Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro

Számlaszámaink: Nemzetközi

IBAN № 26008001269756

SWIFT: EXBSUAUXXX

UKREXPORT-IMPORT BANK

MFO 312226 UZHOROD UKRAINE

Beneficifry: FK BEREGVIDEJK

Ukrajnai

ГО ДЮФК «БЕРЕГВИДЕЙК»

н/р № 26008001269756

ід.к 40432103 в відділенні м. Берегове філії АТ «Укрексімбанк»

МФО 312226 ідентифікаційний код 09805194 пр. плат. - благодійна допомога

 

 

A Berevidék SC 2007-be alakult. Megalakulása óta meghatározó szerepet tölt be a beregvidéki vonzás körzetében. Tevékenységének kezdete óta kiemelkedő eredményeket ért el.
A sport tömegbázisának szélesítésében, valamint az óvodáskortól kisiskolás korú gyerekek versenyeztetésében. A Beregvidék ISE a Beregvidék SC korosztályos csapataival foglalkozó egyesület.

A további eredményes működéshez szükséges a meglévő anyagi és eszközforrások bővítése, melyhez az alábbi módon lehet csatlakozni.

Azoknak a gazdasági társaságoknak, akik egyesületünk céljaival egyetértenek és támogatásukért cserébe ellenszolgáltatásra nem tartanak igényt, lehetőségük van támogatásukat felajánlani. Ebben az esetben az sportszervezetünk szabadon felhasználhatja.

Ugyanez a lehetőség magánszemélyek esetében is fenn áll. Az Ő esetükben az adomány összege a személyi jövedelemadó adóalapját csökkentő tényezőjeként vehető figyelembe.

Azoknak a gazdasági társaságoknak, akik a támogatásért cserébe ellenszolgáltatásra tartanak igényt, lehetőségük van reklámszerződés megkötésére. Ennek során sportszervezetünk reklámtevékenységet fejt ki.

Bízunk benne, hogy eddigi tevékenységünkkel elnyertük bizalmukat, és Önöket is minél előbb támogatóink sorában üdvözölhetjük!

Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect