Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro

Megállapodást kötött a Bozsik Akadémia és a nyáron alakult beregszászi egyesület.
Labdarúgás. Ez nem egy szimpla, verőfényes, vénasszonyok nyarát idéző csütörtök délelőtt volt. Egy olyan, ami hosszú távra meghatározó lehet a nyíregyházi labdarúgásban. Nem csak az utánpótlásban. Ezekkel vezette fel a Continental Arénában tartott sportos sajtótájékoztatót Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. – Eddig is volt kapcsolat a Bozsik Akadémia és a kárpátaljai, beregszászi foci között, ez a kötelék most szorosabb lesz – avatott a részletekbe sa Árpád. – A Beregvidék Ifjúsági Sportegyesület és a Bozsik Akadémia megállapodása alapján beregszászi szakemberek napi szinten vesznek majd részt az Akadémia munkájában, illetve az egyesület a tehetséges, magyar ajkú és motivált fiatalokat Nyíregyházára irányítja. Ezzel egy olyan merítési lehetősége lesz a nyíregyházi labdarúgásnak, amire eddig nem volt példa. Mi elsősorban a versenyeztetésben tudunk segíteni nekik.
Fiatal partneregyesület
– Véleményem szerint is nagy lehetőség előtt állt a Bozsik Akadémia és a nyíregyházi labdarúgás – erősítette meg a fentieket Feczkó Tamás, a Bozsik Akadémia vezetője. – Bízom benne, hogy ez az együttműködés olyan hatékony lesz, amilyennek elterveztük.
– Fiatal egyesület a miénk, nyáron alakult – vette át a szót Panulin László, a Beregvidék Ifjúsági SE elnöke és edzője, akit Lőrincz Zsolt igazgató és Medvigy István vezetőségi tag is elkísért. – A nyíregyháziak megkeresését természetesen örömmel fogadtuk. A kapcsolat egyébként eddig is élő volt, jó néhány kárpátaljai, beregszászi járásbeli fiatal játszott és játszik a Bozsik Akadémia együtteseiben. Egyesületünkben hat korosztályban 6 és 14 év közötti srácokkal foglalkozunk. Mi is bízunk benne, hogy ez az együttműködés mindkét fél számára előnyökkel jár majd – mondta végezetül Panulin László.
Az érintettek ezt követően ellátták kézjegyükkel a megállapodást, amely immáron érvénybe lépett. KM-ML
Toborzó az akadémiába
A Bozsik József Labdarúgó Akadémia olyan labdarúgókat keres a 2017–2018-as tanévre, a Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskolában induló akadémiai osztályába, akik 2002-es vagy 2003-as születésűek és a mostani tanévben fejezik be általános iskolai tanulmányaikat. Az osztályba bekerülni szándékozó fiatalok október 20. és november 2. között háromlépcsős kiválasztási folyamatban vesznek részt. Bővebb felvilágosítás a +3630/384-6606-os telefonszámon kérhető.

forrás: kelet.hu

fotók:  Racskó Tibor

_________________________________________________________________________

 

Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect