Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro
  A nyár elején alakult Beregvidék ISÉ-vel részt vehettünk egy nemzetközi olimpiai versenyen labdarúgásban, amelyet Balatonszemesen rendezett a Ferencvárosi Önkormányzati Hivatal. 2004-05-ös korosztályos csapatunk Panulin László és Lőrincz Zsolt kíséretében léphettek pályára budapesti, szerbiai és romániai csapatok ellen. A tornán 7 csapat vett részt, melyek körkörös mérkőzéseken küzdhettek meg egymással és a legtöbb pontot gyűjtő csapat lett a győztes.
Az első mérkőzésen 6-0-ás eredménnyel debütáltunk a szerbiai Magyarkanizsa csapata ellen. Ez a lendület kitartott egész napra és mind az öt mérkőzésünket sikerült megnyernünk. Az utolsó párharcunk az addig ugyancsak veretlen, viszont egy döntetlent játszó Sepsiszentgyörgy csapatával volt. Ez a meccs volt a torna legjobb találkozója, igaz 0-0-s döntetlennel ért véget, de így is parádés megoldásokkal, nagy védésekkel kápráztatták el a nézőket a fiatal játékosok. Így csapatunk veretlenül vehette át az első helyezetnek járó elismerést. A torna legjobb játékosa csapatunk tagja Nagy Dominik lett és ugyancsak a csapatunkat erősítő Jároszláv Geles 10 góllal a Gólkirályi címet is elhódította.
Köszönet Babják Zoltánnak, Beregszász polgármesterének és a Ferencvárosi Önkormányzati hivatalnak, hogy lehetőséget biztosítottak fiatal tehetségeinknek egy ilyen színvonalas tornán való részvételre.
_____________________________________________________________________________________
Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect