Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro
 
 Immár másodszor vehetett részt csapatunk Beregszász színeiben a Ferencvárosi Önkormányzati hivatal által rendezett diákolimpián, ahol nem kis meglepetésre címvédésre került sor. Az idei kiírásban a 2005-06-os születésű diákok vehettek részt. Csapatunkat két úgymond „rutinos” játékos mellet (Henkel Márk és Simon József) 6 debütáló játékos, azaz Severa Mihály, Turóczi Ádám, Juhász Zsolt, Hripta Kiril, Kun Márk, Bereczky János képviselte.
A hét csapatos tornán körkörös mérkőzések döntöttek az első hely sorsáról. Az első mérkőzésen rögtön beleszaladtunk egy 2-1-es vereségbe a IX. kerületi Kőrösi csapata ellen. A következő mérkőzés sem lett sokkal jobb, itt a Molnár ellen tudtunk egy pontot szerezni (0-0). Ezek után a fiuk megértették, hogy a folytatásban már nincs kiút csak a győzelem, ha a dobogó legfelső fokára akarnak állni. A csapat felállt a padlóról és zsinórba a maradék 4 mecset megnyerték.
Királyhelmec (Szlovákia) - Beregszász  1-2
Kosztolányi – Beregszász 0-1
Beregszász – Sepsiszentgyörgy (Románia) 2-0
Weöres – Beregszász 0-3
A fantasztikus játéknak és a körbeveréseknek köszönhetően csapatunk igaz csak 1 ponttal, de megnyerte a 23. Ferencvárosi Diákolimpiát.
1.Beregszász 13.pont
2. Kosztolányi 12.pont
3. Sepsiszentgyörgy 12.pont
4. Királyhelmec 12.pont
5. Körösi 9.pont
6. Weöres 3.pont
7. Molnár 1.pont
Köszönet Babják Zoltán Beregszász polgármesterének és a Ferencvárosi Önkormányzati Hivatalnak, hogy lehetőséget biztosítottak fiatal tehetségeinknek egy ilyen színvonalas tornán való részvételre.
U.I. A tornán megismerkedtünk Királyhelmec csapatával. Vezetőjükkel Detrik Dénessel megállapodtunk  egy lehetséges jövőbeli együttműködésről, közös tornákon való részvételekről.

Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect