Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro

Június 24-én részt vettünk a „Nagydobronyi Junior” által szervezett szezonzáró kupán Nagydobronyban. A tornára egy 2005-ös és egy 2009-es születésű gyerekekből álló csapatot neveztünk.

A 2009-es csapatunk Péter György és Szlivka Iván vezetésével a dobogó második fokára állhattak fel a körmérkőzéseken elért pontok által.

A 2005-ös csapatnak már kicsit nehezebb dolga volt , mivel itt először a csoportból való kijutást kellet elérni. A jelenleg nálunk praktizáló leendő kiváló tréner Antal Roland által vezetett csapat csoport másodikként jutott tovább. A döntőbe jutásért a Tarpa SC csapatát sikerült szenzációs játékkal 2-1-re felülmúlni Henkel Márk duplájával. A döntőben a Zinedine csapatától 3-0-s vereséget szenvedtünk, de így is szép debütálása volt ez a fiatal trénernek.

Így hát mindkét csapatunk ezüst éremmel utazhatott haza. Hajrá Beregvidék

A torna szervezőinek köszönjük a meghívást és a kellemes fogadtatás. Reméljük minél több ilyen torna lebonyolítására kapnak alkalmat, és hívják meg Beregszász csapatait.

_____________________________________________________________________________________
Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect