Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro

Május 12-én megkezdődtek a járási gyerekliga mérkőzései a beregszászi Barátság stadion műfüves pályáján. Az idei bajnokság 9 csapattal rajtolt a 2007-08-as korosztályos csapatok között. A rövid megnyitón Csehil Olekszandr a Járási Labdarúgó Szövetség elnöke és Medvigy István a Beregvidék ISE ügyvezetője mondott beszédet, melyben sok sikert kívántak a csapatoknak a mérkőzésekhez.

-A bajnokság kétfordulós és előreláthatólag 2 hónapig fog tartani- kezdte a mondanivalóját Lőrincz Zsolt a Beregszászi Járási Gyerekliga újonnan megválasztott elnöke, majd hozzátette, hogy ezek a meccsek a labdarúgás népszerűsítésére és a gyerekek kiválogatására szolgálnak megyei szintű mérkőzésekre.

A megnyitó után a pályára lépett a Talizmán és Nagydobrony csapata. Az első gólt Himics Kristóf szerezte a Talizmán számára, amire Kupás Zoltán növendékei válaszolni tudtak, s ezzel 1-1-es döntetlennel zárult a nyitómérkőzés. A következő meccset az ugyancsak nagydobronyi Small Miracles és a beregszászi United csapata hozta le 0-0-ás döntetlenre. A harmadik mérkőzésen sem tudták eldönteni a három pont sorsát a beregszászi Monakó és Nagybereg gárdája ugyancsak 1-1-es döntetlennel ért véget. A forduló záró mérkőzését sajnos a rossz időjárási viszonyok miatt el kellet halasztani egy későbbi időpontra.

A következő fordulókat Nagyberegen rendezik május 18-án csütörtökön.

 

___________________________________________________________________________

Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect