Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro

Ma a Barátság stadion és a Beregvidék ISE közös szervezésében megrendezték a II. Beregvidék kupát, ahol a 2007-08-as születésű gyerekek léphettek pályára.

A tavaly ősszel megrendezett első kupa sikerén felbuzdulva, idén is több mint 100 ifjú labdarugó látogatott Beregszászba. A tíz csapatos torna két zónára felosztva, csoportmérkőzésekkel vette kezdetét. A kis labdarúgók fantasztikus, szoros és időnként paprikás mérkőzésekkel kápráztatták el a szép számba kilátogató, főleg a szülőkből álló szurkolótábort.

Az “A” csoportból a Beregvidék ISE és Nagydobrony, míg a “B” csoportból a Beregvidék ISE 2 és a Beregvidék Junior jutott tovább és küzdhetett a dobogós helyekért. Az első elődöntőbe a Beregvidék ISE 4-0-ra győzte le a második csapatát, míg Nagydobrony (edző Kupás Zoltán) Iván Szlivka Junior csapatát verte 1-0-ra. A harmadik helyért játszó Junior és a Beregvidék ISE 2 szoros mérkőzést játszott. A ki-ki meccsen végül az ISE 2 –es csapata győzött 2-1-re.

A döntőben minimális 1-0-ás győzelemmel a Beregvidék ISE múlta felül kiváló ellenfelét Nagydobronyból. Így a tavalyi Ungvári sportiskola után, idén a Beregvidék ISE vehette át az aranyérmet.

A torna végén a Járási Labdarúgó Szövetség elnöke Csehil Olekszandr és Panulin László (Beregvidék ISE elnöke) közösen díjazták a sportolókat oklevelekkel, érmekkel és az első helyért járó kupával. A torna legjobb kapusa a nagydobronyi Misák Dávid, a legjobb játékosa Badó Máté és a gólkirálya Marton Efrám lett,  akiket különdíjba részesítettek a szervezők.

_______________________________________________________________________________

Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect