Támogatóink

Bereg-Kábel GmBH

Médiatámogatóink

Partnereink

 

Üzenőfal

MIÉRT FOCI?

  • vitathatatlanul a legkedveltebb sport a világon
  • csapatsport - jelentős egyéniségfejlesztő hatással: a gyerekek megtanulnak beilleszkedni egy idegen közösségbe, megtanulják tisztelni egymást, elfogadni azokat, akik nem olyanok, mint ők, hozzájárul a sportbarátságok szövődéséhez
  • elősegíti a gyerekek fejlődését, javítja erőnléti állapotukat, levezeti fölösleges energiájukat
  • az edzésmunka érdekes és változatos feladatok elé állítja a játékosokat
  • a játék egyszerű és ugyanakkor nagyon érdekes
  • a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek elsajátítása, a csapatjáték ismérveinek megismerése mellett az egyén személyiségére gyakorolt hatása is fontos jellemző: a hozzáértő pedagógus (edző) keze alatt végzett munka hosszú távon magabiztossá, pozitívan gondolkodóvá teszi a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt
  • az alapok elsajátítására javasolt életkor: 6-7 év
  • http://www.focisuli.ro

 

Vasárnap, február 5-én a Beregvidék ISE U13-as csapata látogatott Csengerre, ahol részt vett a „Farsang Kupa” elnevezésű teremlabdarúgó ifjúsági tornán. Kárpátalját a beregvidékieken kívül a beregszászi Legenda, Romániát Nagykároly, Magyarországot pedig Fehérgyarmat, Hajdúsámson és a házigazda Csenger képviselte.

Akárcsak a múlt héten, újból jól szerepelt csapatunk a tornám. Panulin László növendékei Fehérgyarmatot 6-1-re, a beregszászi Legendát 1-0-ra győzték le, míg Hajdúsámsonnal 3-3-as és Csengerrel 2-2 döntetlen ért el és végül Nagykárolytól 1-0-s vereséget szenvedett. A csapat minden tagja kimagasló teljesítményt nyújtott,  kiváltképp Kopor Alex, Fulej Arszen és Horopkó Péter . Az utóbbit a torna legjobb játékosának választották.

A beregszászi legenda Igor Muszka vezetésével 4 vereség mellet 1 döntetlent játszott a tornát megnyerő Nagykárolyal.

A Beregvidék csapata az elért pontokkal a második helyre ért fel, maga mögé utasítva a házigazda Csengert, Hajdúsámsont, Fehérgyarmatot és a Legendát.

Szép volt fiúk! Hajrá Beregvidék!

___________________________________________________________________________________

Copyright © 2019 Beregvidék-suli. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect